menu:

go to english version

Сортоподложкови комбинации - Вишни

Вишни - реколта 2015
Видове и сортове Присадени на подложки Едрина на плодовете в грамове Срок на беритбена зрелост на плодовете
М 15 (Черешовишня) Махалебка
5,5-6
1-10.06
Хейманов рубин Махалебка
4,5-5
15-20.06
Хейманова консерва (Фанал) Махалебка
4,5-5
20-25.06
Облачинска вишна собствен корен
3,5-4
25-30.06