menu:

go to english version

Сортоподложкови комбинации - Пламкот (Сливо-Кайсиев хибрид)

Пламкот (Сливо-Кайсиев хибрид) - реколта 2015
Видове и сортове Присадени на подложки Едрина на плодовете в грамове Срок на беритбена зрелост на плодовете
Пламкот джанка
30-40
1-10.08