menu:

go to english version

Сортоподложкови комбинации - Мушмули

Мушмули - реколта 2015
Видове и сортове Присадени на подложки Едрина на плодовете в грамове Срок на беритбена зрелост на плодовете
Безсеменна ВА 29
23-25
20-30.10