menu:

go to english version

Сортоподложкови комбинации - Кестени

Кестени - реколта 2015
Видове и сортове Присадени на подложки Едрина на плодовете в грамове Срок на беритбена зрелост на плодовете
Карлово 2
кестен
10-12
10-20.10