menu:

go to english version

Сортоподложкови комбинации - Хинап

Хинап - реколта 2015
Видове и сортове Присадени на подложки Едрина на плодовете в грамове Срок на беритбена зрелост на плодовете
Чан-цзао
З. иуиуба
12-15
20-30.09